Πολιτική αποστολής παραγγελιών

Οι  αποστολές  μας εκτελούνται  σε  μια  η  δυο  εργάσιμες  ημέρες  από  την  ημέρα  που  θα  λάβουμε  την  παραγγελία  σας.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση την οποία έχει υποδείξει ο εκάστοτε πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας του, συνοδευόμενα από την απόδειξη πώλησης.

Ο Πελάτης είναι υπεύθυνος για την ορθότητα των παρεχόμενων πληροφοριών αποστολής και παράδοσης της παραγγελίας. Σε περίπτωση σφάλματος κατά την παροχή από τον Πελάτη των σχετικών στοιχείων επικοινωνίας του παραλήπτη, η Εταιρεία δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για το γεγονός ότι το προϊόν δεν μπορεί να παραδοθεί.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, λαμβάνετε αυτόματο απαντητικό mail με τον αριθμό και τα στοιχεία της παραγγελία.

Όταν η παραγγελία σας φύγει από εμάς προς τις εταιρείες ταχυμεταφορών θα ενημερωθείτε με τον αριθμό αποστολής από εμάς μέσω e-mail.

Κατά τις εορταστικές περιόδους (Χριστούγεννα, Πάσχα, λοιπές αργίες), λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας στο site και τις εταιρείες courier, ενδεχομένως να υπάρξουν μικρές καθυστερήσεις στο χρόνο παράδοσης όπως και σε περιόδους εκτάκτου ανάγκης ή απεργιών. Ζητούμε την κατανόησή σας εκ των προτέρων και σας διαβεβαιώνουμε πως κάνουμε ό,τι είναι εφικτό για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Αποστολές Ελλάδα

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών για τις εντός Ελλάδος αποστολές είναι η ΕΛΤΑ κουριερ. Οι αποστολές μας χρειάζονται 1-3 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση τους.

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να επεκταθεί έως 4-5 εργάσιμες ημέρες.

Η υπηρεσία ταχυμεταφορών εκτελεί παραδόσεις τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ σε κάποιες περιοχές της χώρας και Σάββατο.

Μόλις λάβετε ενημέρωση για τον κωδικό αποστολής (με sms ή email) μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία courier για περισσότερες λεπτομέρειες.

Το κόστος μεταφοράς  ανέρχεται στα 2 €.

Υπάρχει δυνατότητα αντικαταβολής με επιβάρυνση 2,40 ευρώ.

Αποστολές Κύπρο

Η συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών για τις αποστολές Κύπρου είναι η Γενική Ταχυδρομική και η ΕΛΤΑ κουριερ. Οι αποστολές μας χρειάζονται 7-10 εργάσιμες ημέρες για την παράδοση τους με την Γενική Ταχυδρομική και φεύγουν κάθε Τετάρτη, ενώ με την ΕΛΤΑ κουριερ χρειάζονται 3-4 εργάσιμες ημέρες και αποστέλλονται αεροπορικώς.

Η υπηρεσία ταχυμεταφορών μας εκτελεί παραδόσεις τις εργάσιμες ημέρες, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το κόστος μεταφοράς  ανέρχεται στα 5 € με την Γενική Ταχυδρομική και στα 13€ με την ΕΛΤΑ κουριερ.

Αποστολές Υπόλοιπος Κόσμος

Οι παραγγελίες παραδίδονται στο εξωτερικό με συστημένη αλληλογραφία μέσω της ΕΛΤΑ.

Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από τη χώρα διαμονής του παραλήπτη.

Το κόστος μεταφοράς  ανέρχεται στα 15€ 

Επικοινωνείτε μαζί μας για οτιδήποτε αφορά την παραγγελία σας στο info@renee.gr