Γεννήθηκα στις 18 Νοεμβρίου 1994 στην Αθήνα. Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ασχολούμαι με την ποίηση και τη συγγραφή από την παιδική μου ηλικία. Κατά την εφηβεία μου καταπιάστηκα επαγγελματικά με την καλαθοσφαίριση, φθάνοντας να παίζω στην κατηγορία Α1 και κατακτώντας κύπελλα και διακρίσεις πανελλαδικά. Υπήρξα μέλος της εθνικής ομάδας, συμμετέχοντας σε 4 πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Εντούτοις, η λογοτεχνία με «κέρδισε» με διαφορά και με έκανε να αποσπασθώ από τα του αθλητισμού.

Ώσπου τον Μάιο του 2013, στα 18 πλέον μου έτη, εξέδωσα την πρώτη μου ποιητική συλλογή, υπό τον τίτλο «Διακριτικά», στις εκδόσεις «Γαβριηλίδης». 

Εδώ και χρόνια καταθέτω ατόφια κομμάτια τής ψυχής μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram). Μοιράζομαι άφοβα μαζί σας σκέψεις, συναισθήματα, στιγμιότυπα ζωής… Γράφω για να σας δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου αδυναμία. Κι εσείς είστε πάντοτε εκεί, για ν’ αγκαλιάσετε γενναιόδωρα/απλόχερα τις λέξεις μου και να τους προσφέρετε καταφύγιο.

Το 2018 κυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο μου, υπό τον τίτλο «Μια φορά κι ένα μπορώ…», από την εκδοτική εταιρεία «Queens Publications». Ένα έργο που έγινε best seller από την πρώτη κιόλας ημέρα τής αναγγελίας τής κυκλοφορίας του.

Τον Μάιο του 2019, προς τιμήν τής συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, κυκλοφόρησε από τον ίδιο εκδοτικό οίκο, μαζί με την εφημερίδα «Το Βήμα» το τρίτο κατά σειρά βιβλίο μου, υπό τον τίτλο «Αροθυμώ σε», με πρώτη έκδοση 40.000 αντιτύπων.

Τον Δεκέμβριο του 2020 έρχεται να προστεθεί στο συγγραφικό βιογραφικό μου το πρώτο μου μυθιστόρημα, υπό τον τίτλο «…ήσουν ο άνθρωπός μου». Ένα ακόμη βιβλίο που στηρίξατε με την αγάπη σας, κάνοντάς το και αυτό best seller μέσα σε λίγες ώρες από την επίσημη κυκλοφορία του.

Το τελευταίο μου βιβλίο φέρει τον τίτλο «Το χρυσό εισιτήριο» και κυκλοφορεί από τον ίδιο εκδοτικό οίκο. Ένα βιβλίο που μοιάζει περισσότερο με graphic novel.

Πέρα από τη συγγραφική μου δραστηριότητα, σημειώνω μερικές ακόμη από τις πολλές δράσεις μου, ώστε να με γνωρίσετε καλύτερα…

Τον Φεβρουάριο του 2021 κυκλοφόρησε η προσωπική μου χειροποίητη σοκολάτα, για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η εν προκειμένω ιδέα υποστηρίχθηκε και προωθήθηκε από την εταιρεία «Everest». Μάλιστα, η ίδια εταιρεία τύπωσε περισσότερα από 3.000.000 ποτήρια με δικούς μου στίχους και δημιούργησε ένα τηλεοπτικό σποτ για τη διαφήμισή τους. Παράλληλα με τη σοκολάτα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, κυκλοφορούν στο προσωπικό μου ηλεκτρονικό κατάστημα τα περίφημα «Love Gifts», με περιεχόμενο λουλούδια «Forever Roses», που έγιναν ανάρπαστα στο αγοραστικό κοινό. Και τα δύο προϊόντα είναι αποκλειστικά δικές μου δημιουργίες, τόσο σε έμπνευση όσο και σε παραγωγή.

Σε συνεργασία με τους Arcade έχω γράψει στίχους για την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Ράμμο. Νέα τραγούδια γράφονται και αναμένονται σύντομα να κυκλοφορήσουν…

Κατά καιρούς έχω υπάρξει ομιλήτρια σε σπουδαίες διαλέξεις (TedX), τις οποίες έχουν διοργανώσει μερικά από τα καλύτερα ελληνικά πανεπιστήμια, με παγκόσμια εμβέλεια. Τον Φεβρουάριο του 2020 έλαβα μέρος στη διαφημιστική εκστρατεία της εταιρείας «Lancôme», μαζί με άλλες τρεις καταξιωμένες στον χώρο τους Ελληνίδες.

Για το έτος 2021, δημιουργώ μαζί με τον διεθνούς φήμης street artist «Insane51» (IG @insane51), 12 γιγαντογραφίες με σχέδιά του σε επιλεγμένα μέρη της Ελλάδας, οι οποίες θα περιέχουν στίχους μου και θα προβληθούν σε 12 επεισόδια από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ). Τη θεματολογία αυτών των τοιχογραφιών την έχω επιμεληθεί προσωπικά και έχουν ρητές αναφορές στην αρχαία Ελλάδα και τη μυθολογία της.

Και η ζωή συνεχίζεται επί των στιγμών και των λέξεων…